Orde: Falconiformes familie: accipitridae grootte: 61 tot 66 cm
wetenschappelijk:
Clemments 2000: Milvus milvus
Howard 1980: Milvus milvus
Wolters 1975: Milvus milvus
nederlands: Rode Wouw frans: Milan royal
engels: Red Kite duits: Rotmilan

Rode Wouwhyrode wouwhy

 



verspreiding: Europa, Afrika, Azië
biotoop: bosland, open gebieden
voedsel:
nest: in een komvormig nest in een boom eieren: 1 tot 5
waar: vogelpark Paradisio
meer: