Orde: Falconiformes familie: accipitridae grootte: 55 - 60 cm
wetenschappelijk:
Clemments 2000: Milvus migrans
Howard 1980: Milvus migrans
Wolters 1975: Milvus migrans
nederlands: Zwarte Wouw frans: Milan noir
engels: Black Kite duits: Schwarzmilan

Zwarte Wouwhy

 



verspreiding:
biotoop:
voedsel: vissen, kleine zoogdieren en jonge vogels
nest: takkenconstructie in kronen van bomen eieren:
waar:
meer: