orde: Charadriiformes - familie: Laridae - soort: Sternula albifrons

geluid:


verspreiding: Europa en tropisch en gematigde gebieden in Aziƫ, Afrika en Australiƫ.
biotoop: aan de kusten en grote binnenwateren
voedsel: vis, garnalen, wormen, insecten, schelpdieren
nest: eieren:
populatie:
lengte: 21 tot 25 cm