orde: Charadriiformes - familie: Laridae - soort: Larus hyperboreus

geluid:


verspreiding:
biotoop: noordelijke rotskusten en eilanden, meestal in de buurt van een grote kolonie zeevogels en blijft meestal binnen de poolcirkel
voedsel: vis, eieren, aas, insecten, bessen
nest: eieren:
populatie:
lengte: