orde: Pelecaniformes - familie: Ardeidae - soort: Bubulcus ibis

geluid:


verspreiding: Zuid-Europa en Aziƫ, Afrika, Australiƫ, Amerika
biotoop: zoetwater drasland
voedsel: insecten, kikkers, reptielen en muizen
nest: ondiep nest van takken in een boom eieren: 4 tot 5
populatie:
lengte: 45 tot 52 cm