Home Sitemap Contact ReisverslagenTerugvorigevolgende

orde: Charadriiformes - familie: Laridae - soort: Sternula albifrons

geluid:


Verspreiding: Europa en tropisch en gematigde gebieden in Aziƫ, Afrika en Australiƫ
Biotoop: aan de kusten en grote binnenwateren
Voedsel: vis, garnalen, wormen, insecten, schelpdieren
Nest:
Eieren: 3
Lengte: 21 tot 25cm
Populatie: