Home Sitemap Contact ReisverslagenTerugvorigevolgende

orde: Charadriiformes - familie: Laridae - soort: Larus hyperboreus

geluid:


Verspreiding:
Biotoop: noordelijke rotskusten en eilanden, meestal in de buurt van een grote kolonie zeevogels en blijft meestal binnen de poolcirkel
Voedsel: vis, eieren, aas, insecten, bessen
Nest:
Eieren:
Lengte: 62 tot 70cm
Populatie: