Home Sitemap Contact ReisverslagenTerugvorigevolgende

orde: Charadriiformes - familie: Laridae - soort: Larus canus

geluid:


Verspreiding: gematigd Europa en Aziƫ, Amerika
Biotoop: moerassen, kusten, grote meren
Voedsel: insecten, wormen, muizen, vissen, eieren, jonge vogels en afval
Nest:
Eieren: 2 tot 4
Lengte: 38 tot 44cm
Populatie: