Home Sitemap Contact ReisverslagenTerugvorigevolgende

orde: Passeriformes - familie: Muscicapidae - soort: Ficedula parva

geluid:


Verspreiding: Oost-Europa, Zuidoost-Zweden, Zuid-Finland, Baltische staten tot diep in Rusland
Biotoop: gemengd loof- en naaldbos met vooral beuk
Voedsel:
Nest:
Eieren:
Lengte: 11 tot 12cm
Populatie: