Home Sitemap Contact ReisverslagenTerugvorigevolgende

orde: Passeriformes - familie: Fringillidae - soort: spinus spinus

geluid:


Verspreiding: Europa, West-Aziƫ, China, Japan
Biotoop:
Voedsel: zaden van naaldbomen, elzen, berken, insecten
Nest:
Eieren: 4 tot 5
Lengte: 12cm
Populatie: 31.900.000 tot 72.000.000 vogels