Home Sitemap Contact ReisverslagenTerugvorigevolgende

orde: Otidiformes - familie: Otidae - soort: Chlamydotis undulata

geluid:


Verspreiding: Canarische eilanden, Noord-Afrika, Midden-Oosten, Aziƫ
Biotoop: half-woestijn
Voedsel:
Nest:
Eieren:
Lengte: 65 tot 75cm
Populatie: 106.000 tot 110.000 vogels