orde: Accipitriformes - familie: Accipitridae - soort: Milvus migrans

geluid:


verspreiding: Zuid-Europa, Afrika, Aziƫ, Australiƫ
biotoop: open of halfopen laagland
voedsel: kleine prooidieren als grote insecten, vissen, en kleine reptielen, vogels en zoogdieren
nest: eieren: 2 tot 4
populatie:
lengte: 48 tot 65 cm