orde: Accipitriformes - familie: Accipitridae - soort: Circus aeruginosus

geluid:


verspreiding: West-Europa, Azië, Australië, Borneo
biotoop: Drasland in laagland met rietvelden
voedsel: kleine zoogdieren, vogels, amfibieën, kleine vis
nest: Het nest ligt verborgen in het riet eieren: 4 tot 5
populatie:
lengte: 48 tot 56 cm